Gevraagd: hulp PWS met beantwoorden deelvragen over GSM-straling • Hallo,

  Mijn naam is Elles Ruigrok en ik zit in 5 havo op het Regius College in Schagen. Dit jaar maak ik met Sil-Arjen van Laar een profielwerkstuk.
  Ons profielwerkstuk gaat deels over GSM-straling.

  Onze hoofdvraag is: Beïnvloedt GSM-straling de groeisnelheid van de tuinkers negatief?
  Hierbij hebben wij deze deelvragen gemaakt.

  1. Aan welke straling wordt de tuinkers blootgesteld?
  2. Wat is GSM-straling?
  3. Aan hoeveel GSM-straling wordt de tuinkers blootgesteld?
  4. Waarom gebruiken wij tuinkers bij het onderzoek van groeisnelheid?

  Voor ons profielwerkstuk, zou ik graag wat meer over GSM-straling willen weten. Weet u iemand die mij daarbij zou kunnen helpen? Of weet u zelf veel over GSM-straling?
  Is er op TU Delft al onderzoek gedaan naar GSM-straling zelf? Of onderzoek op de invloed van GSM-straling op organismen?

  Ik hoop van iemand te horen,

  Groetjes Elles Ruigrok • Hi Elles,

  Leuk onderwerp! Over GSM is een heleboel te vinden, ik raad je aan om er eens diep in te duiken en als je specifieke vragen hebt, kun je die altijd aan mij stellen. Een goede plek om te beginnen is bijvoorbeeld hier: http://en.wikipedia.org/wiki/GSM . Als je daar goed hebt gekeken naar de technische kant van GSM, kan je ook een kijken naar deze pagina: http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_phone_radiation_and_health.Met deze Wikipedia pagina's kom je meer te weten over het onderwerp, maar wees kritisch en neem niet alles voor waar aan! Als je dingen tegenkomt waar je over twijfelt of hulp bij wil, kan je hier altijd je vraag stellen!

  Succes!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.