Pws-zonnecel • Hallo,

  Wij zijn Laurens en Marten we zitten nu in 6 vwo. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten moeten wij in het begin van de 6e klas een PWS maken. wij zitten nu met de onderzoeksvraag: Welke invloed hebben golflengte en temperatuur op het rendement van een zonnecel?Is het mogelijk om hier naar onderzoek te doen op de TU.

  Gr Laurens en Marten.


 • PWS TU Delft admin

  Beste Laurens en Marten,

  Klinkt alsof jullie al goed hebben nagedacht over jullie hoofdvraag en al een beetje weten wat jullie willen gaan doen, dat is mooi! Ik ga er vanuit dat jullie met onderzoek op de TU bedoelen dat jullie hier een proefje willen doen?
  Dit jaar organiseren wij voor het eerst een workshop zonnecellen waarin allerlei metingen worden gedaan met een mooie en nauwkeurige opstelling, hierbij wordt er alleen wel altijd gebruik gemaakt van dezelfde lamp met dus ook dezelfde temperatuur en golflengte.

  Wanneer zouden jullie ongeveer aan jullie onderzoek willen beginnen? En is zo'n workshop een optie voor jullie? Of willen jullie echt verschillende lampen proberen?

  Groetjes,
  Joost


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.