PWS Zeilboot • Heey Joris,

  Mijn naam is Trang Anh Nguyen en ik en Aike doen samen ons PWS over zeilboten. We hebben al eerder meegedaan aan de sleeptankworkshop, maar we zijn nog niet klaar voor ons PWS. Zouden wij nog een sleeptankproef mogen doen i.v.m. het mislukken van de proef met ons eigen zeilbootje?

  Aan het eind van de workshop hebben we het nog met jou erover gehad of we misschien met een zeilboot van een medestudent onze proeven mogen doen, zouden we dat kunnen en mogen? Als dat zou kunnen, willen we graag een nieuwe afspraak maken met jou! Nog een laatste vraag, Zou je de resultaten en de powerpoints willen sturen nog naar ons? Als het goed is, heb je Aike's emailadres al.

  Alvast bedankt!

  Aike Potze en Trang Anh Nguyen


 • PWS TU Delft Team

  Hoi Aike en Trang,

  Zojuist heb ik jullie de aanvullende informatie gestuurd mbt de sleeptank workshop.
  Helaas heb ik geen andere zeilboot van mijn minor meer kunnen vinden. De meesten zijn vernietigd of lek.
  Daarbij passen ze qua diepte niet in de sleeptank.
  Daarentegen denk ik dat jullie met de romp berekeningen een goed praktisch deel hebben voor jullie pws. Mochten jullie zelf nog een model zeilboot vinden hoor ik dat graag!

  Groetjes,

  Joris • Heey Joris,

  Wat jammer dat er geen andere zeilboten te regelen zijn! Aangezien we onze experimenten nog wel moeten uitvoeren, willen we ze alsnog met onze zeilboot doen. We gaan onze modelboot proberen te verbeteren door er gewicht af te halen. We zouden graag een nieuwe afspraak willen maken om de metingen hiermee te verrichten, het liefst voor de kerstvakantie. We willen de metingen met de Flumetank herhalen met een goede modelboot. Bovendien willen we dan de metingen aan ons zeil ook meteen verrichten. Wat voor opstelling is hiervoor beschikbaar? We zoeken een manier om de boot aan krachtmeters vast te leggen en dan de hoek en de snelheid van de wind te variëren.

  We hopen dat we snel met jou een afspraak kunnen maken!

  groetjes

  Aike Potze en Trang Anh Nguyen


 • PWS TU Delft Team

  Hoi,

  Heel goed dat jullie het willen proberen!
  Als jullie mij een aantal data geven kan ik kijken of het voor mij mogelijk is en of de flumetank beschikbaar is.
  Ik denk dat julle ongeveer een middag nodig hebben!

  Gr
  Joris


 • PWS TU Delft Team

  Hoi,

  Ik heb de data doorgestuurd naar de verantwoordelijke over de sleeptank. 22 en 23 december kan ik niet dus het zal daarvoor moeten plaatsvinden. Zo gauw ik reactie heb laat ik het jullie weten. De FluMe tank kennen jullie. Op de rand waar de krachtopnemers zitten staan 4 ventilatoren. Deze kunnen we aanzetten. Daarbij heb je de beschikking over 2 krachtopnemers die je op iedere beschikbare plek op de FluMe tank kunt monteren. Ik heb nog niet echt een idee van wat jullie precies willen meten, dus zou je misschien een schematisch overzicht kunnen maken van de opstelling zoals jullie hem voor je zien? Dan kan ik aangeven wat mogelijk is en wat niet.

  Gr

  Joris • Beste Joris,
  De data die ons het best uitkomen zijn: donderdag 11 december, maandag 15 december, donderdag 18 december, maandag 22 december en dinsdag 23 december. We hebben echter nog wel wat informatie nodig voordat we ons tweede experiment kunnen voorbereiden, zoals genoemd in het vorige bericht. Wat voor materiaal is er beschikbaar voor de windmetingen?

  Groetjes,
  Aike Potze en Trang Anh Nguyen • Heey Joris,

  We hebben jou via mail de data en de opstelling van de zeilmeting gestuurd.

  Met vriendelijke groet,

  Aike Potze en Trang Anh Nguyen


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.