PWS start-up goederen vervoeren per drone  • Ik wil graag kleine goederen vervoeren per drone. Zou ik samen met studenten op de universiteit kunnen werken aan deze specifieke drone? Ook zou ik graag een arduino-workshop willen bijwonen om meer kennis te hebben. Volgens mij heeft de TU Delft al prototypes en ik zou eigenlijk daaromheen een systeem met een gps en camera willen maken om bijvoorbeeld op afstand pizza's te bezorgen binnen een straal van 10 kilometer.  • Beste Yusuf,

    Ik vrees helaas dat er geen mogelijkheid is om samen met studenten aan een drone project te werken. Wel kan je hier terecht als je vastloopt, dan kan ik eventueel meedenken/je bij de juiste persoon brengen. Om een workshop bij te wonen die met Arduino werkt kan je je het beste aanmelden voor de robotica workshop: https://pwstudelft.nl/workshops/robotica/. Houd in je achterhoofd dat drones die ook nog bepaalde goederen meenemen krachtig zijn en dus ook duur/ingewikkeld.

    Mvg,


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.