Looping vliegtuig modelleren • Hoi allemaal,

  Ik ben een leerling uit 5vwo en zou graag hulp willen krijgen bij het volgende:

  Voor een SE onderdeel moeten wij een model met coach 7 maken van een vliegtuig die o.a. een looping maakt. Vanwege het gebrek aan uitleg en communicatie (door de lockdown) blijkt dit toch wel een moeilijke klus te zijn. Is er misschien iemand die dit aardig onder de knie heeft en ons zou willen helpen? Een beloning voor de moeite volgt uiteraard ;)

  Groet,

  Semina • Hi Semina,

  Leuke uitdaging! Zorg dat je eerst een goede krachtenbeschouwing maakt van het vliegtuig en kijk goed hoe de krachten veranderen qua groote en richting tijdens de loop. Als je hier een duidelijk beeld van hebt kan je beginnen met het te implementeren in Coach. Er zijn genoeg voorbeelden te vinden van andere projectielen die een baan afleggen in Coach. Probeer hier inspiratie uit te halen. Mochten jullie een specifieke vraag hebben, stel hem hier!
  Succes.
  Mvg, • Beste Storm,

  Heel erg bedankt voor uw reactie. Kunnen we u misschien ergens op benaderen waar we specifieke vragen kunnen stellen over ons model o.a. over het modelleren van een looping. (via Teams, social media etc.). Voor nu bedankt en we horen graag van u terug.:)

  Met vriendelijke groet,
  Semina en Lina • Beste Semina,

  Dit forum is het medium dat we gebruiken ivm het opbouwen van een vraag/antwoord bron waar andere leerlingen vervolgens hun antwoorden kunnen vinden. Mocht je iets niet willen delen kan je ook een dm sturen op het forum!

  Mvg,

  Storm


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.