Hittebestrijding & Vergroening in de stad Groningen • Wij zijn Tieme en Yorn van het CSG Liudger (locatie Raai). Wij zitten in VWO6 en zijn dit jaar bezig met de meesterproef voor het vak onderzoeken & ontwerpen. Voor onze meesterproef doen we een onderzoek doen naar het hitteprobleem in de stad Groningen. Dit combineren we met de vergroening van de stad. Onze opdrachtgever voor dit project is de Gemeente Groningen.

  Voor dit project zijn we op zoek naar een expert. Vandaar dat we besloten om dit bericht te plaatsen om het forum van TU Delft. We zijn op zoek naar iemand die veel verstand heeft van ons onderwerp en ons van bronnen kan voorzien en die we vragen kunnen stellen. (ev. iemand die zich bezighoudt met "vergroening").

  Van de expert verwachten wij een aantal bronnen. Ook verwachten we dat we vragen kunnen stellen als we die hebben. Dit houdt dus in dat wij via de mail contact houden.

  Graag horen wij spoedig of er iemand bij de universiteit is die onze expert wil zijn.

  Met vriendelijke groeten,

  Tieme en Yorn.


 • PWS TU Delft Team

  @yorn_1704
  Hoi Tieme en Yorn,

  Gaaf onderwerp voor jullie technasium meesterproef.
  Mijn naam is Stijn, masterstudent Waterbouwkunde aan de TU Delft (met bachelor Civiele Techniek op zak). Ik denk dat ik jullie aardig op weg kan helpen met jullie onderwerpen. Echter ga ik geen brononderzoek voor jullie verrichten. Wel zal ik, indien dat nodig is, zelf op zoek gaan om jullie verder te kunnen voorzien van de nodige kennis mits daar kritische vragen tegenover staan.
  Ik heb jullie een chatbericht gestuurd voor het maken van een (kennismakings)videobel-afspraak. Het zijn vrij specifieke tijden, dus hopelijk kunnen jullie daar samen uit komen. Tot op de video!

  Groetjes Stijn • Hoi Stijn,

  Wat fijn dat je ons kunt helpen tijdens onze meesterproef. Nu zijn wij bezig met het afronden van ons PWS met een onderzoek naar ons onderwerp. We hebben inmiddels een bron van de TU Delft over 'uchimizu' gebruikt die terug te vinden is in ons PWS. Wij hebben op het moment van schrijven nog geen chatbericht van je ontvangen, maar horen alsnog graag van je, dan komen wij met een aantal vragen!

  Mvg,
  Yorn en Tieme


 • PWS TU Delft Team

  @yorn_1704
  Je hebt helemaal gelijk, ik werd afgeleid en toen ben ik het vergeten.
  Ik heb je een bericht gestuurd!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.