Een schoolplein groener en speelrijker maken • Geachte lezer,

  Wij zijn Bram, Pieter, Shaneen Maartje. We zitten op het Christelijk lyceum Delft (CLD) in Delft. Onze docent is mevrouw J. de Haan. Onze opdrachtgever is Eva de Graaf, docent groep acht op het Zuiderlicht in Dronten. Dit is een basisschool met een erg saai en niet goed onderhouden schoolplein. Onze opdracht is dan ook om dit schoolplein helemaal te verbeteren met als twee belangrijkste doelen meer vermaak en meer groen op het schoolplein.

  Onze hoofdvraag is “Door welke aanpassingen wordt het schoolplein van de basisschool het Zuiderlicht groener en speelrijker voor de kinderen?”. Als deelvragen hebben we

  • “Wat willen de kinderen graag op het schoolplein hebben?”
  • “Wat is het probleem met de huidige situatie?”
  • “Hoe kan het schoolplein groener gemaakt worden?”.

  De stappen die wij gaan nemen staan in het projectplan wat hierbij gevoegd hebben in de bijlage. Tot nu toe hebben we een beetje gebrainstormd en zijn we bezig met de eerste oriëntatie verwerken.
  We zouden graag iemand hebben die zich veel bezighoudt met landschapsarchitectuur en/of openbare ruimtes (voor kinderen) over het algemeen.

  Met vriendelijke groet,
  Maartje


 • PWS TU Delft Team

  Hoi Maartje,

  Leuk onderwerp! Ik heb tijdens mijn studie werktuigbouwkunde ervaring opgedaan met het ontwerpen producten voor een specifiek doeleinde. Ik kan jullie vast helpen met jullie meesterproef!

  Groet,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.