PWS drone bouwen • hallo,
  mijn vriend en ik hebben voor ons profielwerkstuk ervoor gekozen om een drone zelf in elkaar te zetten. we hangen alleen een beetje vast over hoe het bij een drone werkt met afstandsbediening en ontvanger op de drone. Wij weten niet of we een afstandsbediening moeten kopen die is afgestemd op een ontvanger die we dan ook kopen, of dat we een afstandsbediening die we thuis al hebben kunnen gebruiken en opnieuw kunnen afstellen. of misschien is het beter als we werken met een wifi of bluetooth verbinding, zodat we de drone via onze telefoon kunnen besturen, omdat we dan geen afstandsbediening hoeven te kopen, want we willen zo weinig mogelijk aan het PWS uitgeven. Maar we kunnen weinig vinden over deze methoden en weten niet goed hoe we het moeten aanpakken. Daarom vroeg ik me af of jullie hier misschien iets van weten, en ons kunnen helpen hoe we het het beste kunnen aanpakken.
  mvg,
  Luc • Beste Luc,
  Een drone zelf bouwen is vrij uitdagend en niet iets wat je zomaar even doet. Houd dit in je achterhoofd. Over de praktische vragen kan ik jullie niet veel meer helpen dan het internet, aangezien ik zelf nog nooit een drone heb gebouwd. Wel lijkt me logisch dat je een ontvanger en afzender als een setje koopt zodat ze goed op elkaar aansluiten. Het juist aansluiten van de ontvanger met de elektomotoren zal het moeilijkst zijn, omdat hier juist en stabiel stuurgedrag uit voort moet komen (controle van de drone). Ik zou hiervoor kijken naar paketten waar dat al geprogrammeerd is. Als jullie meer natuurkundige vragen hebben post deze alsjeblieft!
  Met vriendelijke groet,


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.