PWS zweefvliegtuig  • Beste TU delft studenten,

    Wij zijn Jeroen en Lucas van het Erasmus college uit Zoetermeer. Wij willen ons PWS gaan houden over het ontwerp van zweefvliegtuig vleugels en wij willen ze graag ook zelf ontwerpen. Wij zagen dat daar een workshop voor is, kan de workshop nog steeds gevolgd worden? Of hebben de corona maatregelingen roet in het eten gegooid? Als het nog steeds doorgaat vroegen we ons af of we onze eigen vleugels mee mogen nemen om ze te testen. Als dat mogelijk is hebben we natuurlijk wel de afmetingen nodig van de windtunnel, zodat we alvast onze vleugels kunnen ontwerpen. Weten jullie trouwens ook wanneer er een workshop wordt ingepland en of er nog plek is?
    Alvast bedankt voor uw antwoord!  • Hi Lucas,
    Er is zeker een workshop over vleugels testen alleen kan je helaas niet meer je eigen vleugel testen. Wel kan je door ons 3D geprinte vleugels testen en je kan je gewoon opgeven voor deze workshop op de website onder praktisch deel. Hoop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
    Mvg,


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.