Flying-V interview • Geachte heer, mevrouw,

  Wij zijn twee 5 VWO-TTO scholieren van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest en wij mogen voor het vak Global Studies een korte documentaire maken over de Flying-V.

  In het kader hiervan zouden wij graag iemand willen interviewen die hier het fijne van weet en wat korte filmpjes willen maken.

  Gezien het corona virus en alle gedragsnormen daaromtrent, begrijpen wij dat het enigszins lastig kan zijn om een echte afspraak te realiseren. Maar omdat de opdracht het maken van een korte film is, zouden wij het desalniettemin heel erg waarderen als we toch iemand zouden mogen interviewen en wat beeldmateriaal zouden mogen verzamelen.

  Wij hebben alleen een klein probleem, want we krijgen niet zoveel vrij voor de interviews, maar willen wel heel erg graag contact. Wij zouden wel nog langs kunnen komen op:

  • donderdag 24 september tussen 15.40u-20.00u
  • vrijdag 25 september tussen 16.55u-20.00u
  • maandag 28 september tussen 16.55u-20.00u
  • dinsdag 29 september tussen 14.15u-20.00u

  Hopelijk zit er een moment tussen dat past en wij horen heel erg graag of iemand die meegewerkt heeft aan de fantastische Flying-V ons kort te woord zou willen staan.

  Met vriendelijke groet,

  Daan Vonk en Jan van Munster van Heuven • Beste Daan en Jan,

  Ik verwacht niet dat jullie iemand zullen kunnen interviewen door COVID en beeldmateriaal wordt al helemaal lastig. Ik ben bang dat jullie het moeten doen met wat er op internet is te vinden. Mocht er een vraag zijn die jullie niet kunnen beantwoorden met de informatie die staat op de website (https://www.tudelft.nl/lr/flying-v/), stuur me dan een bericht. Dan kan ik hier nog even naar kijken. Een interview met mij zou ook mogelijk zijn via Zoom, maar ik ben geen expert wat betreft alle specificaties van de flying-V. Met natuurkundig vragen zou ik jullie wel kunnen helpen.
  Succes!

  Mvg, • Beste Storm,

  Dank voor je antwoord! We hadden al zo een vermoeden en zijn inmiddels al een heel eind gevorderd met graven op internet. Als we vragen hebben zullen we mailen.

  Met vriendelijke groet,

  Jan


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.