Medische Apparatuur • Beste meneer/mevrouw,

  Wij zijn twee leerlingen van het Harens Lyceum te Haren. Wij zitten in het laatste jaar van het VWO en hebben het vak onderzoek en ontwerpen, waarbij wij dit jaar een groot meesteronderzoek moeten uitvoeren. Wij zijn geïnteresseerd in de gebieden biologie en natuurkunde en dus kwamen wij uit op biofysica ofwel klinische technologie. Maar voor dit onderzoek hebben wij ook een opdracht met opdrachtgever nodig. Onze vraag aan u is dan ook: Loopt er op dit moment een onderzoek over dit onderwerp, waarbij wij voor een klein deel zouden kunnen participeren en/of heeft u misschien eigen ideeën over dit onderwerp?

  We horen graag van u.

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groeten,

  Rik Jan Dijkstra en Mette Vogel


 • PWS TU Delft Team

  Hallo @Mette-Vogel ,

  Wat leuk dat jullie iets met klinische technologie willen doen. Ik zou niet weten of er onderzoeken lopen waar jullie iets aan kunnen bijdragen. Misschien kunnen jullie eens kijken bij een ziekenhuis of andere zorginstelling? Misschien kunnen jullie zelfs wel iets voor corona patiënten bedenken?

  Als jullie hulp nodig hebben bij jullie meesteronderzoek dan help ik graag.

  Groet,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.