toepasbaarheid oosterse Feng Shui in het westen • Goedemorgen, Ik doe onderzoek naar de toepasbaarheid van oosterse Feng Shui in het westen (Europa).
  De magnetische/energievelden van de windrichtingen in je huis zijn volgens deze (5000 jaar oude) leer bepalend waar kleuren (hertzfrequenties), materialen (trillingsfrequenties) en vormen (?)moeten worden toegevoegd in het interieur om dit zo positief mogelijk invloed te laten hebben op de bewoners.
  Ik vraag me echter af of aan te tonen is wat het effect is van deze invloeden op elkaar en of deze in het westen dezelfde uitkomsten heeft als in het oosten van de aarde.


 • PWS TU Delft Team

  Ha @IrisVivian,

  Erg origineel onderwerp voor je PWS.
  Om de twee verschillende continenten met elkaar te kunnen vergelijken is het belangrijk veel onderzoek te doen naar wat Feng Shui inhoudt. Hieruit volgen een aantal kenmerken die je kan noteren en je kan onderzoeken in hoeverre deze kenmerken terugkomen in dewesterse architectuur / interieurontwerp.
  Je laatste zin begrijp ik nog niet helemaal. Bedoel je met deze invloeden de oosterse versus de westerse Feng Shui? Na kort onderzoek ben ik er niet uit of er een westerse Feng Shui-"invloed" is, of gewoon de oosterse Feng Shui toegepast op westerse cultuur.
  Na wat meer informatie van wat je precies wil vergelijken kan ik je helpen bepalen het mogelijk is om er een PWS-onderwerp van te maken.

  Met vriendelijke groet,
  Stijn


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.