Waterstof vliegtuig (Project Phoenix) • Beste meneer/mevrouw,
  Wij zagen op jullie site bij PWS inspiratie een geweldig onderwerp staan van een vliegtuig op waterstof. Dit trok meteen onze interesse en willen hier zeker wat mee doen in ons PWS. Echter is waterstof wel gevaarlijk en hierdoor lastig mee te werken thuis of op school. Wat zijn de mogelijkheden bij jullie op de universiteit, is het hier bijvoorbeeld wel mogelijk om deze waterstof brandstofcel te maken. Of misschien het vliegtuig te mogen bezichtigen of iemand te spreken die ons hier meer over kan vertellen.
  En uiteraard lijkt het ons leuk om op de universiteit te mogen komen.
  Alvast bedankt voor de moeite.
  Met vriendelijke groet,
  Rijk, Enzo en Lars. • Beste Rijk, Enzo en Lars,

  Inderdaad een erg leuk en spannend onderzoek, maar ben bang dat zelf experimenteren met waterstof geen goed idee is en dit vanuit de TU Delft ook niet gesport wordt. Wel zou het een erg leuk en interessant literatuuronderzoek. Qua experiment zou je kunnen denken aan onze brandstofcel-workshop(https://pwstudelft.nl/workshops/brandstofcel/), of de vleugelprofielworkshop(https://pwstudelft.nl/workshops/workshop-windtunnel/), beide op de TU Delft (wel na de zomer). Deze twee sluiten mooi aan bij project Phoenix.
  Mochten jullie verder nog vragen hebben hoor ik het graag.

  Groetjes,


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.