Verlamming • Hallo,

  Mijn groepje en ik zitten met een probleem, we weten niet welke hoofd en deelvragen we moeten bedenken bij ons onderwerp. Wij willen het gaan doen over verlamming, daarbij vinden we het heel erg interessant om de hersenen en zenuwstelsel te onderzoeken. We zitten op het VWO. Kunt u ons helpen bij het vinden van een geschikte hoofd en deelvragen?


 • PWS TU Delft admin

  Hey @TVS

  Een goede hoofd- en deelvragen bedenken is altijd lastig maar is ook een super belangrijk onderdeel van een PWS. Wij leveren niet zomaar een hoofdvraag op bij scholieren omdat het formuleren daarvan ook een leerdoel is van het PWS. Wij hebben hier op de website ons stappenplan wat jullie eventueel verder kan helpen. Wat ik zelf altijd goed vind werken is nadenken over wat ik het interessantste sub-onderdeel vind van mijn onderwerp. Als je daar op focust dan zijn vaak de beste vragen degene waar je zelf mee zit!

  Ik hoop dat dit je verder helpt en wij kunnen natuurlijk wel hier op het forum eventueel feedback leveren als je een hoofd- of deelvraag hebt.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.