PWS Coronavirus • Hoi!

  Ik zit nu in 5 vwo en moest al en begin maken met mijn pws. Aangezien het Coronavirus nu heel actueel is leek het mij interessant om mijn pws daarover te doen. Is dit volgens jullie een goed onderwerp? Online heb ik weinig pws gevonden die gaan over virussen dus ikzelf vind dit moeilijk te beoordelen.

  Daarnaast moet ik een uitvoerend deel in hrt pws verwerken, dat bijvoorbeeld op een univeriseit uitgevoerd moet worden. Hebben jullie ideeën die passen bij dit onderwerp? Het lijkt me erg moeilijk en onlogisch om zelf besmet te worden alleen als onderzoek, dus dat valt al af.

  Alvast bedankt voor de hulp!

  Luc • Hallo @LJR_03 ,

  Het is zeker erg leuk om een profielwerkstuk over zo'n actueel onderwerp te doen. Echter, moet je je wel beseffen dat er helaas nog weinig informatie over het virus is en dat er in de komende tijd ook veel nieuwe informatie zal bijkomen. Misschien is het een idee om je profielwerkstuk over pandemieën in het algemeen te doen? (uiteraard wel met een specifieke hoofdvraag).

  Groet,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.