Brain-interface onderzoek (Neuralink) • Hallo,

  Ik ben niet bezig met een pws maar ben een student aan de hogeschool van Rotterdam en doe onderzoek naar integratie van AI-programma’s en hardware met het menselijk brein, ofwel, ‘brain interfaces’. Een van Elon Musk’s bedrijven genaamd Neuralink is hier mee bezig. Ik ben op zoek naar een student die veel verstand van/interesse heeft in AI en brain interfaces, en anders bereid is zich in dat laatste te verdiepen. Ik zou graag willen praten of een interview afnemen over het onderwerp. De vragen zijn een beetje filosofisch en gaan veel over ethiek maar het is vooral belangrijk dat je je relatief kunt voorstellen wat de mogelijkheden van AI zijn.

  Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijke ontmoeting, maar een interview via dit forum of e-mail zou ik ook heel fijn vinden.

  Groeten, Laura


 • PWS TU Delft admin

  Hey @Laura_C

  In principe helpen wij op dit forum alleen scholieren met hun PWS. Wel vind ik dat je een cool onderwerp hebt. Omdat je geen scholier bent ben ik bang dat in persoon afspreken onder werkuren misschien lastig wordt, wel kan ik je prima helpen via het forum. Stel hier je vragen en dan zal ik kijken of ik ze kan beantwoorden.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.