geurstoffen • Bedankt voor je reactie, mijn begeleider zei dat het misschien handiger was om over te stappen naar een iets ander onderwerp, namelijk esters met fruitgeuren maken. Dit lijkt me leuk om te doen maar er moest wel nog een concrete hoofdvraag bij want alleen die geuren proberen te laten ontstaan is niet genoeg, maar ik zou er niet zo snel een hoofdvraag bij kunnen verzinnen en vroeg me af of u iets wist.


 • PWS TU Delft Team

  Beste Sanne,

  Het is inderdaad misschien handiger om over te stappen naar esters met fruitgeuren als onderwerp. Voor een hoofdvraag is het goed om te beginnen met de vraag 'wat wil ik eigenlijk weten?' of 'wat vind ik interessant?'. Wat ook belangrijk is bij een hoofdvraag is dat het een gebakende open vraag is en dus niet met ja of nee beantwoord kan worden.

  Wat misschien een idee zou kunnen zijn is : Hoe laten ze snoepjes naar fruit ruiken? (ik weet niet zeker of dit gebeurd door esters) maar je zou zo kunnen gaan nadenken.

  Met vriendelijke groet,
  Ismene


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.