De menselijke maat toepassing • Hoi,

  Wij zijn Bram, Manon en Marleen uit 6 Vwo van Tabor College Werenfridus Hoorn. Wij doen ons pws over de menselijke maat van Vitruvius. Wij willen graag onderzoeken in hoeverre de menselijke maat van Vitruvius nog terug komt bij hedendaagse architectuur en in hoeverre deze steeds aangepast wordt. Om dat uit te vinden vragen wij ons af of de menselijke maat terug komt in het curriculum van de studie bouwkunde(of andere studies op de TU) en hoe deze wordt toegepast. Wij hopen dat u ons kan vertellen wat de invloed is van de menselijke maat is op studies op de TU.
  Wij hopen snel van u te horen!

  Mvg,

  Bram, Manon en Marleen


 • PWS TU Delft Team

  @marleenschipper
  Beste Bram, Manon en Marleen,

  Wat een interessant onderwerp voor je PWS. Excuses dat ik laat reageer, maar het was het waard, want ik kan heb een boekwerk bemachtigd dat bijna volledig op jullie onderwerp aansluit. Je kan de pdf hiervan in je mailbox vinden!
  Mijn kennis over dit onderwerp is vrij beperkt, maar ik weet wel dat dit onderwerp bij de studie Bouwkunde in het curriculum terugkomt.
  Daarnaast ben ik benieuwd naar jullie hoofd- en deelvragen. Als jullie niet zeker weten of jullie deze goed hebben opgesteld, kan ik je doorverwijzen naar deze pagina op onze site.
  Hopelijk kunnen jullie hier verder mee.

  Groetjes,

  Stijn


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.