PWS drone ontwikkelen om transport te verbeteren • Geachte TU Delft,

  Wij zijn Thomas & Joost en wij doen ons profielwerkstuk over hoe wij een drone kunnen ontwikkelen om het transport te verbeteren op slecht bereikbare gebieden. Wij hebben alleen nog niet zo veel verstand van de onderdelen die op de drone moeten en zouden graag hulp willen in het uitzoeken van deze onderdelen. Wij hebben al wel een chip aangeschaft (Betaflight Omnibus STM32F4 F4 Pro V3) en zouden onder de drone maximaal een gewicht van 300 gram en die rond 8 min verplaatsen. Zouden jullie daar ons bij kunnen helpen?

  Groet,
  Thomas & Joost • Hi Thomas en Joost,
  Hier zouden we jullie zeker mee willen helpen.
  Hebben jullie misschien concrete vragen?
  Groetjes, • Beste storm,

  Wij zouden graag willen weten welke componenten we nodig hebben die bij onze chip past (de Betaflight Omnibus STM32F4 F4 Pro V3) zodat de drone ongeveer 300 gram 8 minuten kan verplaatsen. Heel erg bedankt alvast!

  Mvg,
  Thomas & Joost • Hi jongens,
  Je zult hiervoor zelf calculaties moeten doen voor wat het vermogen van de motoren zullen moeten zijn en de grootte die de accu moet hebben. Hier ga ik jullie niet al te veel bij helpen aangezien dit jullie pws is. Denk aan energiebalansen en de arbeid die verricht moet worden.
  Hoop jullie enigszins in de goede richting geholpen te hebben.
  Groetjes, Storm


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.