Taaislijmziekte • Hallo
  heb nog steeds het onderwerp 'cystic fibrosis' en na even verder na te denken wil ik een iets andere onderzoeksvraag. Als onderzoeksvraag wil ik graag 'het verschil tussen slijm van een gezonde en van een persoon met de taaislijmziekte'
  mijn deelvragen zijn :
  'waardoor ontstaat het?'
  'waarom heeft de ene persoon het wel en de ander niet?'
  'welke behandeling is er?'
  welke problemen heeft een patiënt met deze ziekte?'
  'wat is het?'

  Maar hoe kan ik een wetenschappelijk experiment maken? Ik wil dus de verschillen tussen het slijm onderzoeken. (heb al een persoon gevonden met de ziekte die wil mee werken en kan ook aan gezond slijm komen)

  willen jullie me alsjeblieft helpen?


 • PWS TU Delft Team

  beste,

  Een puntje aan je deelvragen, je heb het telkens over 'het' ik zou hier taaislijmziekte van maken. En voor je experiment wat wil je met je experiment onderzoeken? Heb je al een deelvraag hiervoor want dan kunnen we iets bedenken hoe je 'antwoord' op die deelvraag kan geven.

  Met vriendelijke groet,
  Ismene
  PWS TU Delft • ik wou graag dit onderzoeken : 'het verschil tussen slijm van een gezonde en van een persoon met de taaislijmziekte'


 • PWS TU Delft Team

  hoi,

  Oke en heb je al enig idee hoe je dit kan/wil gaan onderzoeken? En wat voor een apparaten hebben jullie tot jullie beschikking op school?

  Met vriendelijke groet,
  Ismene
  PWS TU Delft


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.