5G-straling • Hallo, wij zitten in 6 VWO. Ons PWS gaat over de schadelijkheid van 5G-straling. Wij hopen met ons PWS meer te weten te komen hoe 5G werkt en wat de effecten zijn van 5G. Er zijn namelijk veel tegenstrijdige verhalen te vinden op het internet wat het moeilijk maakt om goede informatie te vinden. Daarom vroegen wij ons af of er een expert is die ons hierbij zou willen helpen. Alvast bedankt! 😊 Groet Susan en Amber


 • PWS TU Delft Team

  @amber-susan
  Beste Susan en Amber,

  Dit is een complex onderwerp waarbij het lastig is om de juiste objectieve publicaties hierover eruit te vissen. Naar mijn mening is het niet schadelijk omdat er tientallen grote onderzoeken naar zijn gedaan die schadelijkheid niet of nauwelijks kunnen aantonen. Toch lijkt het mij een goed plan als jullie 5 á 7 bronnen verzamelen en deze onder deze post vermelden. Ook zou ik graag een cijfer willen zien van 1 tot 10 in hoeverre jullie denken dat de bron legitiem is, met een 1 voor 'fake news' en een 10 voor wetenschappelijk objectief. Je kan op een vrij makkelijke manier wetenschappelijke publicaties vinden via Google Scholar.
  Ik zal dan zelf weer reageren met mijn mening over de echtheid van deze artikelen.
  Vergeet niet hoofd- en deelvragen op te stellen voor dit onderwerp! Meer informatie hierover kun je hier op onze site vinden.

  Groetjes,
  Stijn


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.