PWS Holografie • Voor ons profielwerkstuk over Holografie zouden wij zelf een Hologram willen maken. Nou is dit op onze school niet mogelijk ivm de spullen en trillingsvrije ruimte ect.

  Wij vroegen ons dus af of we dit bij jullie zouden kunnen doen? • Hoi! klinkt als een leuk experiment. Weten jullie wat voor een hologram je zou willen maken? Je hebt ze namelijk van hele simpele hologrammen tot veel moeilijkere hologrammen. Kijk eens naar deze simpele versies, dit zou zelfs thuis al kunnen!
  Hier nog een geschreven uitleg hoe je een simpele hologram zelf kunt maken. • Bedankt voor je reactie!

  Daar zijn we nog niet precies uit. Het gaat er meer om dat we een locatie nodig hebben en het materiaal.

  Deze hologrammen zijn iets té simpel. Het is de bedoeling dat we bepaalde factoren aanpassen, denk aan licht, afstand, grootte ect. ect. Met zoon simpel hologram zouden we dus maar weinig factoren kunnen uitproberen.

  Iemand nog een idee voor een locatie/hulp waar we een iets ingewikkelder hologram zouden kunnen maken? • Op het science center zelf weet ik niet zo snel waar dit zou kunnen. Ik weet wel dat er iemand op de TU bezig is met dit onderwerp, ik ga proberen met diegene in contact te komen. Ik laat het jullie weten als ik iets hoor. • Dankjewel, ik hoor graag van je. • Hoi!

  Ik heb een onderzoeksgroep gemaild die zich bezig houdt met holografie, en deze vertelden mij dat ze helaas geen opstelling hebben die nu op korte termijn te gebruiken is. Wel stuurden ze me de link van de volende site waarop veel informatie staat en er ook pakketen te koop zijn (wel best duur...) om hologrammen te maken. Ik hoop jullie zo alsnog een beetje op weg te helpen, maar op de TU us het helaas nu niet mogelijk onder begeleiding een hologram te bouwen.

  Groetjes Coco


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.