Buitenaardse kolonisatie • Hallo,

  Wij zijn Bas, Clarence en Rutger van het Almende College Isala in Silvolde en zijn bezig met ons profielwerkstuk met als onderwerp buitenaardse kolonisatie, Mars koloniseren. Naast het theoretische deel waar genoeg informatie over te vinden is zit er natuurlijk ook een praktisch deel aan het profielwerkstuk en daar ligt ons probleem. Het praktische deel moet een onderzoek zijn dat iets toevoegt aan het verslag en daarbij mag het niet feiten bewijzen maar moet er iets (nieuws) onderzocht worden. Aangezien de situatie op Mars lastig na te bootsen is op aarde zitten we met het probleem wat en hoe te onderzoeken tijdens ons profielwerkstuk. Wij vroegen ons af of de TU Delft ons kan helpen bij dit probleem. Heeft u een voorstel voor een onderzoek dat aansluit bij ons profielwerkstuk of is er een mogelijkheid om mee te kijken bij een onderzoek dat de TU Delft momenteel uitvoert.

  Alvast bedankt.

  Bas, Clarence en Rutger
  Almende College Isala VWO6 • Hi jongens,
  Wij, als TuDelft Pws-team hebben daar niet direct een proef voor. Verder ben ik ook niet bekend met experimenten die in die trant worden uitgevoerd hier. Denk aan wat je precies zou willen meten, mocht je die situatie nagebootst te hebben. Dan is het misschien mogelijk om bepaalde elementen na te bootsen en daar onderzoek naar te doen.
  Succes!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.