PWS Supersonisch vliegen • Beste studenten van TU Delft,

  Wij zitten in 6 atheneum en willen ons profielwerkstuk met natuurkunde over supersonisch vliegen houden en of dit in de toekomst met de juiste middelen weer mogelijk zou kunnen zijn. We hebben hier al een onderzoeksvraag bij geformuleerd met een aantal deelvragen en een onderdeel daarvan is dat we een test willen doen waarbij we meerdere soorten aerodynamische vormen kunnen testen. Wij vroegen ons af of jullie hier misschien wat meer informatie over hadden en wat de mogelijkheden zijn om dit te testen.

  Wij horen graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,
  Sylvester Bos • Hi Sylvester,
  Als je naar de aerodynamica van supersonische lucht gaat kijken wordt het een ingewikkeld verhaal. Dit komt omdat supersonische lucht compressible is. meten hieraan gaat dan ook te ver voor een pws en de Tu Delft faciliteert dit ook niet. In je tweede jaar lucht- en ruimtevaarttechniek kan je er een proef mee doen, maar dan kijk je niet eens naar bepaalde lichamen die je in een test-sectie plaatst. Sorry jongens...
  Je kan je wel meer gaan verdiepen in de concorde waarom die niet meer vliegt en meer literatuuronderzoek te doen over supersonische luctvaart. genoeg op internet over te vinden!
  succes


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.