PWS virtual reality • Hallo,
  Mijn partner en ik hebben een onderwerp gekozen voor ons profielwerkstuk alleen lopen wij een beetje vast en wij weten niet precies hoe wij dit gaan aanpakken. Als onderwerp hebben wij gekozen voor de behandeling van angststoornissen met behulp van virtual reality. Wij vragen ons daarom af of het mogelijk is om hier begeleiding een van de studenten te krijgen en ook ons praktisch onderzoek daar uit te voeren.
  Alvast bedankt!
  Hoda H


 • PWS TU Delft admin

  Hallo @hoda-ama

  Vet PWS onderwerp zeg! Het is moeilijk om hier zelf een onderzoek bij te doen dus het is goed dat jullie externen benaderen. Ik heb op de website van een onderzoeksgroep gevonden dat deze gevestigd zit in Amsterdam. Daar onderzoeken ze inderdaad dit onderwerp. Het lijkt mij dat Amsterdam iets meer de sociale en psychologische kant van het onderzoek leidt en dat de samenwerking met de TU Delft komt kijken bij de VR.

  Als jullie dus meer interesse hebben in de hersenenkant achter het behandelen van een angststoornis zou ik via die link die mensen een e-mail sturen. Als jullie meer interesse hebben in de VR en de technische kant achter het systeem zou ik even goed moeten zoeken naar de contact persoon van Delft.

  Het lijkt mij in ieder geval mogelijk om iets vets te kunnen doen, alleen is dat wel eventueel na de vakantie.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.