Modelvliegtuigje op zonne-energie • Hallo,
  wij houden ons profielwerkstuk over het ontwerpen van een vliegtuigje op zonne-energie. In het eerste deel willen wij onderzoeken hoe wij de benodigde krachten creëren. Het tweede deel is een praktische gedeelte waar wij willen proberen een vliegtuigje op zonne-energie te bouwen en deze op aan afstand van minimaal 75 meter recht te laten vliegen. Denken jullie dat dit mogelijk is? Zo ja, wat zijn belangrijke punten waar wij aan moeten denken?
  Alvast bedankt voor jullie reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Gijs, Wieger, Tommy en Marco • Hi Gijs, Wieger, Tommy en Marco.
  Dit is vrij uitdagend om je profielwerkstuk over te doen. Het vliegtuigje zelf is denk ik misschien al te veel hooi voor op je vork. Natuurlijk zou je met trial en error vast het vliegtuigje steeds verder kunnen laten vliegen, maar dan is je vliegtuigje weer kapot en om alles exact uit te rekenen lijkt mij wat moeilijk voor een PWS. Ikzelf zal daar nog wel moeite mee hebben. Vliegtuigje op zonne-energie; afrader, sorry jongens.
  Groetjes Storm


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.