PWS invloed virtual reality op revalidatieproces • Hallo!

  Wij zijn Dennis en Daan en zitten in vwo 6. Voor ons profielwerkstuk zoeken wij naar informatie en mogelijke onderzoeken op het gebied van virtual reality in de medische wereld. Graag zouden wij onderzoek doen naar de effecten die virtual reality kan hebben op het menselijk lichaam. Heeft de TU-delft hier mogelijkheden voor? En zo niet, heeft u nog andere mogelijkheden waarop wij dit toch kunnen uitvoeren?

  Met vriendelijke groet,

  Dennis en Daan.


 • PWS TU Delft admin

  Ha @Daan-Schooleman

  Wat een vet PWS onderwerp heb je. De medische wereld is nog druk bezig met de mogelijkheden van Virtual Reality (VR) te onderzoeken. Er zijn al meerdere implementaties die patiënten van hoogtevrees, of vliegvrees proberen te verhelpen. De TU Delft heeft niet dit soort experimenten klaar liggen voor scholieren maar we kunnen wel kijken of wij jullie op een andere manier kunnen helpen.

  Ik zou beginnen met al bestaande implementaties van VR in de medische wereld te onderzoeken. Probeer een beeld te krijgen van wat er al mee gedaan is en wat nog niet. Als jullie je op zo'n manier oriënteren vinden jullie misschien een wat specifiekere implementatie ervan die jullie interessant lijkt. Dat kan dan al snel een goed onderwerp zijn voor jullie PWS.

  Als we dan een wat concreter onderwerp hebben kan ik ook wat beter kijken waar de TU Delft jullie kan helpen.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.