Pws Hyperloop • Beste studenten van de TU Delft,

  Wij zijn Robin en Kenzo van het zaanlands lyceum en wij willen graag is een keer langskomen voor een informatiemiddag voor natuurkunde onderwerpen. Weten jullie tot welke datum die middagen lopen voor de vakantie begint?
  Met vriendelijke groet,
  Robin en Kenzo


 • PWS TU Delft Team

  Beste @Kenzo,

  Sorry voor mijn late reactie, ik zat afgelopen weekend in het buitenland.
  Leuk dat jullie langs willen komen! Het schema voor de PWS middagen staan hier, je moet je dan nog wel even via de mail aanmelden voor de dag waarop je zou willen langskomen.

  Groetjes,

  Thom • Beste @Thom,

  Bedankt voor de reactie!
  Wij gaan voor ons profielwerkstuk proberen om een kleine hyperloop te maken. Wij dachten er dus aan om langs te komen op een middag waar natuurkunde en/of supergeleiding wordt behandeld. Ik zie dat na aankomende donderdag 6 juni, hier nog geen data voor zijn gepland. We kunnen dan proberen om de eerstvolgende middag die daar over gaat te nemen, zodra die is ingepland.

  Goed dat we alvast contact hebben genomen.

  Groeten,

  Robin en Kenzo


 • PWS TU Delft Team

  Beste @Kenzo,

  Ik zie inderdaad dat er geen PWS middag hiervoor op de planning staat. We komen dichter in de buurt bij de tentamens op de universiteit, dus ik denk dat het de laatste was tot aan de tentamens.
  Wat we wel zouden kunnen doen is even alvast een keer bellen om het een en ander over jullie PWS te bespreken!
  Ik hoor van jullie.

  Groetjes,

  Thom


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.