Superfoods • Hallo, ons PWS gaat over superfoods. We vragen ons alleen af hoe je de effecten hiervan kan testen? Gojibessen helpen bij afvallen en tegen acne. Hoelang zou dit duren om te testen? Of heeft u andere ideeën om dit te testen?
  Groet, J en K


 • PWS TU Delft Team

  Beste J en K,

  Om onderzoek te doen moet je eerst goed weten wat je wil onderzoeken. Hierbij kunnen artikelen goed helpen, deze zijn te vinden op google scholar. In deze artikelen staan ook vaak onderzoeken die al uitgevoerd zijn, misschien kun je hier een onderzoek vinden wat voor jullie pws van belang is. Zouden jullie je voorlopige hoofd- en deelvragen kunnen sturen? Dan krijg ik een beter beeld van jullie PWS, en kan ik ook mee denken over andere onderzoeken die jullie zouden kunnen uitvoeren.

  Groetjes,
  Ismene

  Scheikunde en Biologie
  PWS TU Delft • Beste mevrouw Usman,

  Sorry voor de late reactie. We waren op werkweek en hebben daarna nog even gewacht tot we een goedkeuring hadden gekregen van onze begeleider. Hierbij sturen wij u alsnog onze deelvragen en hoofdvragen. De vragen tussen haakjes zijn de vragen die we in de hoofdstukken willen beantwoorden.
  Hoofdvraag: Zijn superfoods werkelijk gezond of zijn het alleen een hippe voedseltrend?
  Deelvragen

  1. Wat zijn superfoods? (wat zijn superfoods, welke eisen zijn er om ze superfoods te kunnen noemen, hoe zijn de superfoods over de jaren heen verandert?)
  2. Wat zijn de effecten? (wat zijn de effecten van superfoods, hoe moet een gezond lichaam er eigenlijk uit zien, zorgen superfoods echt voor een gezond lichaam, is er geen sprake van een placebo effect?)

  Alvast bedankt voor uw hulp. We zullen zeker gebruik maken van de artikelen die op google scolar te vinden zijn.

  Met vriendelijke groet,

  J en K


 • PWS TU Delft Team

  beste J en K

  Als jullie nog vragen hebben moeten jullie het maar laten horen!

  Groetjes,
  Ismene

  Scheikunde en Biologie
  PWS TU Delft


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.