model vliegtuigje • Hallo,
  Voor ons pws willen we een modelvliegtuigje maken met een 3D-printer. We zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen bij het ontwerpen van het vliegtuigje zodat het voldoende draagkracht heeft en wat voor motortje we moeten gebruiken.
  We kijken uit naar uw reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Jelle Willemen en Sietse de Groot
  RSG Tromp Meesters, Steenwijk • Hallo Jelle en Sietse,

  Natuurlijk klinkt dit als een heel gaaf 'ontwerp'-pws om een vliegtuigje te maken met een 3D-printer. Je zult alleen tegen veel dingen aanlopen die jullie kennis waarschijnlijk te boven gaat. Een vliegtuig helemaal ontwerpen van 'scratch' en dat vervolgens ook nog in een grafisch ontwerp programma te zetten en dit dan vervolgens uit te printen is echt pittig (je doet het niet eens bij je bachelor LR). Ik zou jullie dan ook adviseren om het te beperken bij het ontwerpen van een vleugel. Hier is genoeg over te vertellen. Deze is dan ook nadat hij geprint is door jullie te testen bij ons aan de TU Delft. De bouwhandleiding van de windtunnel is te vinden op deze website onder 'praktische deel'. Ik hoop jullie hier genoeg mee geïnformeerd te hebben.

  Groetjes,
  Storm


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.