Aerodynamica meten • Beste student,

  Wij willen graag voor ons PWS naar de PWS-middag van TU delft gaan. Om gebruik te kunnen maken van de windtunnel. Hierin willen wij meten met wat voor vorm vleugel en hoek je de meeste lift kan bereiken. Onze vraag hierbij is: Hoe kunnen we bij jullie in deze windtunnel de kracht meten die de lift veroorzaakt. Wat gebruiken jullie hiervoor?

  M.v.g
  Fritz en Lotje • Hi Fritz en Lotje,
  Omdat lift een kracht is in de verticale richting is er in de test-section een loadsensor geplaatst ook in de verticale richting. Hieruit zullen Newtons rollen in het programma. Ook is er een horizontale sensor in gebouwd die je Drag kan meten op je vleugelprofiel. Misschien leuk om dit ook mee te nemen in je onderzoek om bijvoorbeeld erachter te komen wat een vleugel ''efficiënt'' maakt.
  Groetjes Storm • Beste Storm,

  Wij vragen ons af of er nog meer middagen zijn om ons experiment bij jullie over vleugels uit te voeren. We horen graag snel van u terug.

  Mvg
  Fritz en Lotje. • Aangezien er nu niet heel veel vraag is naar het testen vanuit andere scholieren kan je het beste een afspraak met mij persoonlijk kunnen maken. Hiervoor kan je me een appje sturen (0619265648)!
  Groetjes Storm


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.