Verslaving • WIj zitten in 5 VWO en beginnen aan ons pws. we zijn alle vier erg geintereseerd in verlavingen en de gevolgen hiervan en zoeken en iets specifieker onderwerp. voor ons pws moeten we ook een experiment of hypothese opstellen. hebben jullie misschien ideeen?


 • PWS TU Delft admin

  Hallo @saranicolai,

  Wij hebben je vraag gelezen. Momenteel is degene die je het best kan helpen op vakantie. Je kunt ergens volgende week een reactie verwachten op je vraag.

  Met vriendelijke groeten,
  Sanne


 • PWS TU Delft Team

  Beste @saranicolai,

  Cool onderwerp! Wat betreft jullie onderzoek en hypothese, raad ik jullie aan om eerst eens even lekker te gaan brainstormen.
  Wat vinden jullie nou zo interessant aan verslavingen? Wat voor verschillende verslavingen zijn er? Welke verslaving komt het meeste voor? etc.
  Als jullie dit soort vragen nagaan voor jullie zelf dan komen jullie meer over jullie onderwerp te weten. En dan kunnen jullie het onderzoek concreter maken en daarna kunnen jullie hoofd- en deelvragen en jullie hypothese opstellen.
  Kijk ook nog even naar ons stappenplan voor wat informatie over het opstellen van je onderzoek!

  Groetjes,

  Thom


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.