Ionenmotor • Beste student,

  We hebben de ionenmotor als onderwerp voor ons PWS. Na het lezen van een artikel over een vliegtuig met een ionenmotor, leek het ons een interessant onderwerp om in te verdiepen. Echter wordt deze motor niet veel toegepast op aarde. We hebben al een hoofdvraag geformuleerd, maar zouden nog wat hulp kunnen gebruiken met de deelvragen. Ons doel is om de ionenmotor efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Hiervoor wilden we een ionenmotor gaan maken, alleen weten we niet hoe we moeten beginnen.

  We kwamen pas later achter de PWS middagen en helaas zijn luchtvaart en ruimtevaart al volgeboekt. Zou het mogelijk zijn om een keer langs te komen?

  Alvast bedankt voor de moeite.

  Met vriendelijke groeten,
  Johan en Suleiman


 • PWS TU Delft Team

  Beste Johan en Suleiman, @Patatjemetmaggie
  het is zeker mogelijk om nog een keer langs te komen. Vanaf februari zullen er weer nieuwe PWS-middagen zijn en zijn jullie natuurlijk van harte welkom. We kunnen tzt ook naar jullie deelvragen kijken, maar om jullie nu alvast op weg te helpen wil ik jullie aanraden eens onder het kopje "Stappenplan" op deze site te kijken. Alle deelvragen samen moeten antwoord geven op jullie hoofdvraag.

  Als jullie in de tussentijd nog vragen hebben over de ionenmotor hoor ik het graag!

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.