Onderzoek bacteriofagen • Beste meneer of mevrouw,

  Ik en twee andere meiden hebben onlangs van onze biologie docent gehoord over bacteriofagen en vonden dit erg interessant.
  Het leek ons enorm leuk om dit te onderzoeken voor ons PWS. Nu hebben wij kennis van het onderwerp en het verslag grotendeels geschreven, maar missen we nog één ding: een onderzoek met hierbij de resultaten. Het onderzoek kan helaas geen plaats vinden op onze school aangezien hier geen bateriofagen beschikbaar zijn. Nu hebben wij in het RIVM rapport gelezen dat de TU Delft ook al druk bezig is met het onderzoeken van bateriofagen. Met ons onderzoek willen wij graag testen of bacteriofagen een mogelijk alternatief zijn voor antibiotica. Onze begeleider heeft aangegeven dat het enkel bijwonen van een onderzoek voldoende is (aangezien het moeilijk kan zijn dit zelf uit te voeren bij een instantie). Op het moment dat het niet mogelijk is om het practicum zelf uit te voeren zou dit voor ons dus ook een mogelijke oplossing zijn. Wij hopen dat u ons kunt helpen en tips voor ons heeft. We horen graag van u !

  Met vriendelijke groet Danique van Soolingen, 5H leerling


 • PWS TU Delft admin

  @daniquevs
  Hallo Danique,

  Ik weet niet of er op korte termijn iets te regelen is en of er momenteel onderzoek loopt waarbij jullie kunnen meekijken/dat interessant is om mee te kijken.
  Hiervoor zou ik even moeten rondvragen op de universiteit. Zou ik mogen vragen wat jullie deadline is? Dan weet ik of het uberhaupt zou lukken om het op tijd te regelen.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.