PWS Elektromotor • Hallo, ik ben bezig met een pws over de werking van de elektromotor. Wij zijn al best ver met hoofd en deelvragen, maar omdat het onderwerp valt onder een NT profiel moeten we ook nog een passend practicum bij doen. Ik vond het een leuk idee om een eigen zeepkist te maken die wordt aangedreven door een elektromotor. Zouden misschien een aantal studenten van de TU Delft me kunnen helpen met het practicum?


 • PWS TU Delft Team

  Hallo @Corne-Blommers ,

  Wat een gaaf onderwerp! Hoe zou je hulp willen hebben?

  Groet,
  Midas • Hallo,

  Wij zouden eigenlijk niet echt weten waar en hoe we zouden moeten beginnen met het maken van een elektrische zeepkist, welke materialen we zouden moeten gebruiken etc.


 • PWS TU Delft Team

  Hee @Corne-Blommers ,

  Ik zou beginnen met doelen van jullie PWS opstellen. Het willen bouwen van een vette zeepkist is natuurlijk nog geen onderzoek. Bedenk wat jullie willen leren en wat jullie willen onderzoeken aan elektromotoren. Jullie kunnen aan de hand van deze vragen een plan van eisen voor jullie ontwerp maken. Aangezien jullie onderzoek niet per se gaat over zeepkisten maar meer over elektromotoren is het belangrijk om niet te veel te focussen op de zeepkist zelf maar vooral de elektromotoren. Hoe werken ze? Hoe zorgen we voor een goede stroomvoorziening? Dat zijn onder andere vragen die jullie moeten gaan beantwoorden.

  Groet,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.