Praktisch deel Maglev trein • Hoi!

  Voor mijn PWS over Magneetzweeftreinen wil ik graag een Maglev trein bouwen. Om specifiek te zijn, een Maglev trein die werkt dmv. supergeleiding. Aangezien mijn school de middelen daarvoor niet heeft, vroeg ik me af of ik dat op de TU kan doen.
  Ik hoor van jullie.

  Groetjes Lisa


 • PWS TU Delft Team

  Beste @T_Lisa,

  Dit kan zeker, misschien is de workshop supergeleiding wel wat voor je!
  http://pwstudelft.nl/workshops/workshop-supergeleiding/
  Anders kan t ook op een losse PWS middag!

  Groetjes,

  Thom • Top! Ik heb een mail gestuurd om me aan te melden voor de workshop :) • @Thom Hoi!

  Inmiddels is het een tijdje geleden dat ik een mailtje heb gestuurd om mij aan te melden voor de workshop supergeleiding. Hier is nog niet op gereageerd. Ik vraag me af of de mail wel is binnengekomen of dat er een andere reden is?
  Ik hoor van je.

  Groetjes Lisa


 • PWS TU Delft Team

  Hallo @T_Lisa !

  Dit klopt, ik wacht op bevestiging voor de data. Dit verloopt niet echt heel snel. Het spijt me ik hoop dinsdag meer te weten..

  Groetjes,

  Thom • Hallo @Thom,

  Top! Ik zie dat er nieuwe data beschikbaar zijn voor de workshop supergeleiding. Ik vroeg me af op ik een supergeleider van de TU kan lenen aangezien het vrij moeilijk is om hieraan te komen in Nederland?

  Groetjes, Lisa


 • PWS TU Delft Team

  Beste @T_Lisa,

  Ik wacht nog steeds op bevestiging, heel erg vervelend...
  Lenen zal helaas niet gaan, wij lenen onze supergeleiders niet uit! Je kan supergeleiders gewoon bestellen online, alleen zijn deze erg prijzig.

  Groetjes,

  Thom


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.