PWS antibioticaresistentie • Hoi!

  Wij doen PWS over antibioticaresistentie, waarin wij onderzoek doen naar alternatieven voor antibiotica. Na menig achtergrond onderzoek dat wij inmiddels hebben gedaan zijn wij erop uitgekomen dat wij het in ons PWS specifiek gaan hebben over de bacteriofaag als oplossing. Wij hebben gezien dat op het TU Delft (specifiek bij de afdeling bionanoscience) er veel onderzoek gedaan wordt naar de bacteriofaag en daarmee ook fagentherapie. Wij doen een theoretisch onderzoek omdat wij op school niet de mogelijkheid beschikken om dit onderzoek daadwerkelijk uit te voeren, maar we moeten daarvoor een onderzoek kiezen om onze onderzoeksvraag op te baseren en een conclusie uit te formuleren en een onderzoek over bacteriofagen leek ons dan een goede optie. Wij vroegen ons af of u over de mogelijkheid zou beschikken om een aantal van onze vragen te beantwoorden en of u eventueel zou kunnen kijken naar onze theoretische onderzoeksopzet? Of dat u ons zou kunnen doorverwijzen naar iemand binnen de universiteit die ons zou kunnen helpen met onze vragen?

  Alvast bedankt!

  Groetjes,

  Ana Curiel en Martha Chapple


 • PWS TU Delft admin

  @Ana-Curiel
  Hallo Ana en Martha,

  Om te beginnen moet het kijken naar jullie theoretische onderzoeksopzet zeker lukken. Als jullie die kunnen sturen gewoon hier via het forum dan kunnen we daar wel even naar kijken. Afhankelijk daarvan kan ik weer voor jullie doorvragen binnen de universiteit.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.