Pootprothese voor een hond ontwerpen • Beste heer/mevrouw,

  Wij zijn Aron Ophelders en Joël van Muiswinkel (6Gym) en voor ons PWS willen wij de ideale pootprothese voor een hond ontwikkelen. Om tot een goed eindproduct te komen, gaan we eerst literatuuronderzoek doen. Door literatuuronderzoek willen we een goed beeld krijgen wat de criteria zijn en waar we op moeten letten op het gebied van materiaal en de kracht die de prothese moet kunnen verdragen.

  Uiteindelijk willen we echt een product maken die geschikt is als prothese. We verwachten hier onder andere een 3D-printer voor nodig te hebben.
  Is het mogelijk dat de TU Delft ons hierbij helpt door ons 1 of 2 dagen te laten meelopen en ons te begeleiden in het ontwikkelen van de prothese? We zouden dit graag willen omdat we een eindproduct van hoog niveau willen krijgen.
  We horen graag wat er mogelijk is.

  Met vriendelijke groeten,

  Aron Ophelders en Joël van Muiswinkel


 • PWS TU Delft Team

  Hee @j-muiswinkel ,

  Wat een gaaf onderwerp! Wij kunnen uiteraard wel met jullie meedenken als jullie vastlopen in het ontwerp proces. Wat bedoel je met met ons meelopen? Zou je met een dag industrieel ontwerpen mee willen lopen? Dat kan, maar daar heb je denk ik niet zo veel aan voor je prothese. • Hey Midas.
  Bedankt voor de reactie. We zaten erover na te denken om uitleg en hulp te krijgen wat betreft het technisch tekenen en 3D-printen van de prothese. Kan dat?
  Is er naast industrieel ontwerpen ook een andere mogelijkheid voor hulp en begeleiding?

  Met vriendelijke groeten,

  Joël en Aron


 • PWS TU Delft Team

  Hee @j-muiswinkel ,

  Hoe zouden jullie hulp willen krijgen wat betreft technisch tekenen en 3D-printen? • Is het mogelijk om de pootprothese bij de TU Delft te 3D-printen? Als dat mogelijk is, zouden we graag hulp krijgen bij het op papier zetten van de prothese zodat deze in de computer kan worden gezet en kan worden geprint.


 • PWS TU Delft Team

  Hallo @j-muiswinkel ,

  Waarom willen jullie het op de TU Delft printen? Het is wel jullie eigen taak om de prothese zelf te ontwerpen. Als jullie vastlopen kan ik jullie wel verder helpen.

  Groet,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.