Meningokokken ziekte • Hoi,
  We zijn bezig met ons profielwerkstuk, we lopen een beetje vast met het onderwerp. En vroegen ons af of jullie ons konden helpen.
  Graag willen we ons profielwerkstuk over meningokokken ziekte doen, hierbij willen we graag zelf een onderzoek doen. Echter weten we niet zo goed of dit mogelijk is en/of jullie ons hierbij kunnen helpen.

  Alvast bedankt!
  Met vriendelijke groet,
  Evi en Fleur


 • PWS TU Delft admin

  @fleurvantilburg
  Beste Evi en Fleur,

  Daar kan ik jullie waarschijnlijk wel bij helpen. Hebben jullie al een beginnetje gemaakt aan jullie pws? Meestal het handigst om een hoofdvraag vast te stellen en hierna te kijken of je er een onderzoek bij kan doen dat dit ondersteund.

  Ik kan nu wel alvast aangeven dat een onderzoek doen met de ziekte zelf erg moeilijk gaat worden. Dit neemt vaak te veel veiligheids- en gezondheidsrisico's met zich mee. Wat je wel zou kunnen onderzoeken is verspreiding van ziektes en de bestrijding ervan. De Mythbuster hebben een keer de beste manier om te niezen bepaalt met een test, dus wellicht iets waar jullie naar kunnen kijken.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.