Idee gezocht pws biologie • Hoi,
  Ik ben op zoek naar een idee voor mijn pws. Ik kan echt niets meer bedenken. Ik ben al bij zoveel docenten geweest en zoveel ideeën bedacht, maar geen van hen had nog plek of zin om te begeleiden zeg maar. Nu kom ik er dus uit dat ik bij biologie moet. Ik ben alleen zo'n lastig persoon. Ik vind alles op celniveau vrij lastig, dus iets over DNA waar je veel moet beschrijven lijkt me niets. Genetica vind ik wel interessant. Ik zit nu in 5 havo en zou graag diergeneeskunde of psychobiologie willen studeren.Verder vind ik paarden leuk, maar mijn docent gaat dat niet echt een goed idee vinden
  Groetjes


 • PWS TU Delft admin

  @MusicLover
  Hallo,

  Wat je kunt doen om inspiratie op te doen is even gaan rondzoeken in het laatste nieuws op en gebied wat je interessant vind. Ik heb het net even gedaan bij diergeneeskunde en ik vond wat artikelen over de varkenspest en dat ze nu preventief dieren aan het inslapen zijn. Misschien is een dierenziekte wel leuk om te onderzoeken. Je zou dit ook kunnen linken aan invloed van de ziekte op mensen als je dat iets vind.
  Of bij psychobiologie vond ik iets over wachtgedrag voor de trein.

  Probeer even wat te zoeken en anders kan ik je altijd nog verder op weg helpen.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.