resonant inductive power transmission • Voor mijn profielwerkstuk onderzoek ik (alleen) de efficiëntie van draadloze energie overdracht met het gebruik van resonantie tussen de spoelen. Hiervoor heb ik al een volledig onderzoeksvoorstel geschreven met de vooronderstelling dat ik het onderzoek op mijn school (het Rijnlands Lyceum Sassenheim) zou uitvoeren. Nu ben ik er achtergekomen dat het ook mogelijk is om het experiment op een universiteit uit te voeren. Dit lijkt mij een goede kans om een beter experiment op te zetten en uit te voeren, omdat bij ons op school het erg improviseren zou zijn om een succesvol experiment uit te voeren, vanwege het feit dat de ideale componenten er niet voor aanwezig zijn. Ik zou van u graag willen weten wat voor mij de mogelijkheden zijn bij de TU Delft; bijvoorbeeld of het mogelijk is om met begeleiding een onderzoek op te stellen en uit te voeren of alleen een onderzoek uitvoeren. Ik wil graag mijn voorstel bijvoegen, maar dat lukt niet

  Met vriendelijke groeten,

  Lucas Duchâteau
  Rijnlands Lyceum Sassenheim


 • PWS TU Delft Team

  Beste @LucasDuchateau,

  Er is altijd het een-en-ander mogelijk op de universiteit! Ik zie graag van je wat je precies wilt gaan doen, zodat ik een afweging kan maken of dit mogelijk is.

  Groetjes,

  Thom • @Thom Graag zou ik mijn pws voorstel door willen sturen, maar als ik hem wil toevoegen aan dit bericht krijg ik een foutmelding dat ik onvoldoende rechten heb om deze actie uit te voeren. Hoe zou ik het document wel bij jullie kunnen krijgen, want daarin staat mijn hele onderzoek al uitgewerkt met theorie en alles?

  Met vriendelijke groeten,

  Lucas Duchâteau
  Rijnlands Lyceum Sassenheim


 • PWS TU Delft Team

  Beste @LucasDuchateau,

  Wat vervelend. Je kan het naar me mailen.
  Ik stuur mn mail naar je via de chatfunctie.

  Groetjes,

  Thom


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.