PWS experiment biologische klok • Beste Student,

  Wij doen ons profielwerkstuk over de biologische klok met als hoofdvraag: In hoeverre heeft de door ons ingevoerde zomer- en wintertijd invloed de op de biologische klok?

  Wij hebben al een redelijk concreet beeld van de informatie die in we in ons pws de revue willen laten passeren. We hebben echter veel moeite om een relevant experiment bij onze onderzoeksvraag te bedenken?

  Zelf hebben wij al gedacht aan een enquête en een concentratietest, maar we willen liever ook een puur praktisch in plaats van theoretisch experiment doen. Hebben jullie misschien suggesties voor ons?

  We hopen snel van u te horen.

  Met vriendelijke groet,

  Gabriëlle en Laura
  TTO 6


 • PWS TU Delft admin

  @lauragabriëlle
  Hoi Gabriëlle en Laura,

  Dit vind ik een redelijk lastige. Je kunt zeker een concentratietest doen of je zou zelfs naar het humeur van mensen kunnen kijken. Hebben jullie al onderzoeken opgezocht over zomer- en wintertijd? Google scholar kan helpen met het vinden van wetenschappelijke artikelen hierover. Wellicht kunnen jullie daar wat inspiratie opdoen.

  Aangezien wij een meer technische universiteit zijn zal er hier niet veel onderzoek naar worden gedaan, maar ik raad zeker aan om even bij de universiteit Leiden of Wageningen te peilen wat kan.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.