virtual reality pws • Hallo!
  Wij zijn Tessa en Nienke en zitten in vwo 6. Voor ons profielwerkstuk zoeken wij naar informatie en mogelijke onderzoeken op het gebied van virtual reality in de medische wereld. Graag zouden wij onderzoek doen naar de effecten die virtual reality heeft op het menselijk lichaam door te kijken naar hersengebieden en de techniek van virtual reality. Heeft de tu delft hier mogelijkheden voor? En als wij de pws dag willen bezoeken kunnen we dan beter bij informatica of biologie aanmelden?


 • PWS TU Delft admin

  @Tent
  Hoi Tessa en Nienke,

  Jullie hebben je aangemeld voor de pws middag van 13 september op de TU Delft.
  Ik las net jullie onderwerp en dit wordt waarschijnlijk wel een lastige omdat ik niet weet of dit op onze univerisiteit hier onderzoek naar doet. Het valt meer onder psychologie en biologie, dus ik zou zeggen dat dat meer Wageningen of Leiden is.

  Het is misschien wel handig als jullie gewoon die middag langskomen, want ik kan bijvoorbeeld wel heel erg helpen met de basis van het pws: literatuur, hoofd- en deelvragen. Dus als jullie graag nog donderdag middag langskomen hiervoor dan hoor ik dat graag.

  Wellicht handig voor mijn beeld van jullie onderzoek. Hebben jullie al vragen opgesteld? En zoja wat zijn ze?

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.