resistentie van de tbc bacterie voor antibiotica • Beste TU delft,
  Wij zijn twee scholieren uit 6VWO die hun profielwerkstuk doen over het bovengenoemde onderwerp. Wij willen hier graag een bijhorend experiment bij uitvoeren maar weten niet of dit mogelijk is bij de TBC bacterie en welke hulp we hier bij kunnen krijgen.
  We hopen dat jullie ons hierbij kunnen helpen en horen graag van jullie!

  met vriendelijke groet,
  Ingrid en Emma


 • PWS TU Delft admin

  @Emma-Ingrid
  Beste Ingrid en Emma,

  Zouden jullie wellicht eerst iets meer over jullie pws kunnen vertellen zodat ik een beter beeld krijg. Iets uitvoeren van een tbc bacterie zal waarschijnlijk moeilijk gaan omdat er gezondheidsrisico's bij komen kijken, maar we kunnen kijken of we samen op een goed alternatief uitkomen.

  Daarvoor moet ik wel wat meer weten over jullie onderzoek.

  Groetjes,
  Sanne • Beste Sanne,
  bedankt voor je reactie. Omdat het zo moeilijk is om met de TBC bacterie te werken, twijfelen we of het wel een goede keuze van ons is geweest. Ook vinden we het lastig om goede deelvragen te bedenken. We staan nog helemaal aan het begin van ons traject maar willen graag een stapje verder komen. We hopen dat we nadat we morgen zijn langsgekomen meer te weten over welke richting we op kunnen met ons nu bedachte onderwerp over de resistentie van de tbc bacterie. Mocht dit te moeilijk zijn/niet lukken zijn wij bereid om een andere bacterie te kiezen/onderzoeken.

  Wanneer is het een goed moment om te komen? we kunnen rond 13:00 komen of rond 16:00. En wat houdt het precies in?

  groetjes Ingrid en Emma


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.