pws medicijnmoleculen • Beste (?),
  Voor ons profielwerkstuk willen wij graag een molecuul ontwerpen dat zou moeten voldoen aan de eisen om als medicijn in een lichaam te kunnen werken. Daarna zouden wij dit molecuul graag willen maken en testen of het ook daadwerkelijk voldoet aan deze eisen. Naar die eisen, bijvoorbeeld oplosbaar zijn in water en het kunnen leven in cellen zonder daarbij lichamelijke processen te verstoren, moeten wij nog onderzoek doen, maar we wilden eerst weten of dit idee daadwerkelijk realiseerbaar zou zijn voordat we er mee doorgaan. Zou u voor ons kunnen navragen of we op de TU Delft ons pws-onderzoek kunnen doen?

  Groetjes Anne & Yvonne


 • PWS TU Delft Team

  Beste @Anne-vdw,

  Op dit moment is het grootste deel van ons team op vakantie. Daarnaast zijn we van 21 juli t/m 19 augustus helemaal gesloten door de zomervakantie! Wees niet getreurd, na deze zomer periode pakt iemand van het team de vraag weer op en zal contact met je opnemen!
  Fijne vakantie.

  Groetjes,

  Thom


 • PWS TU Delft admin

  Hallo @Anne-vdw,

  Voor de vakantie had je een vraag voor ons. Hebben jullie onderhand al wat voortgang gemaakt met jullie PWS?
  Hebben jullie nog steeds onze hulp hierbij nodig of zijn jullie er zelf al achter gekomen?

  Een handige tip voor het vinden van goede bronnen is Google Scholar. Deze zoekmachine van Google zoekt specifiek tussen wetenschappelijke artikelen en geeft daarom vrijwel altijd een betrouwbare bron.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.