Bio afbreekbaar plastic proef • Hai,
  Ik zou graag mijn pws doen over bio afbreekbaar plastic maar ik moet een praktisch deel hebben. Nu zou ik graag zelf plastic willen afbreken en op Wikipedia heb ik gelezen dat dat in de natuur gebeurt met onder andere schimmels en bacteriën, maar hebben jullie een idee hoe ik deze proef zou kunnen uitvoeren en welke schimmels of bacteriën ik hiervoor zou kunnen gebruiken?


 • PWS TU Delft Team

  Beste @nicky,

  @Sanne-Nielsen is de persoon die jouw vraag gaat beantwoorden, echter is zij deze week op vakantie. Verwacht volgende week reactie!
  Sorry voor het ongemak.

  Groetjes,

  Thom


 • PWS TU Delft admin

  @nicky
  Hoi Nicky,

  Ik kan je wel helpen voor het kijken naar een mogelijk praktisch deel. Dat kan zijn mogelijkheden voor de proef die je noemt of misschien iets anders als bijvoorbeeld verschil in bestendigheid in vergelijking met normaal plastic.

  Het handigst waar we mee kunnen beginnen zijn je hoofd- en deelvragen. Dan krijg ik een beetje een idee wat je wil onderzoeken en ik kan natuurlijk ook hiermee helpen als je vastloopt of een second-option wil. Als je je vragen stuurt en een beetje uitleg over je project dan kunnen hier samen naar kijken.

  Vanaf morgen t/m 19 augustus is het forum "dicht" vanwege de vakantieperiode. Ik zal dus pas na 19 augustus weer reageren op jou reactie.

  Alvast fijne vakantie,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.