MDMA synthese • Geachte heer/mevrouw,

  Voor mijn PWS ben ik mij aan het verdiepen in de chemische stof MDMA. Voor het praktische onderzoek wil ik graag de synthese van MDMA uitvoeren. Zou het wellicht mogelijk zijn dat ik deze stof synthetiseer bij de TU Delft? Uiteraard begrijp ik dat dit geen gebruikelijke onderzoekskeuze is, maar ik wil benadrukken dat ik toestemming heb van mijn scheikundedocent en dat de veiligheid de hoogste prioriteit heeft.

  Met vriendelijke groet,

  Mark

  Mark


 • PWS TU Delft admin

  @Markstam
  Beste Mark,

  Als universiteit willen wij niets ondersteunen dat met narcotica of drug te maken heeft. Om deze reden zullen wij dus niet helpen met het uitdenken of uitvoeren van praktische opdrachten met MDMA.

  Wat ik wel altijd voorstel bij dit soort onderwerpen is een praktische onderzoek waar je de effecten van het middel kan nabootsen en dan kijken of dit invloed heeft op dagelijkse handelingen. Denk maar aan het waziger maken van iemands zicht, duizelig maken of gehoor beperken.
  Ik hoop dat je hier iets mee kan.

  Groetjes,
  Sanne • Beste Sanne,

  Oke, bedankt voor uw reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Mark


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.