Proef luminescerende bacteriën • Hallo,

  Wij doen ons profielwerkstuk over de lichtintensiteit van luminescerende bacteriën. Wij willen graag de proef uitvoeren die op de volgende site staat: http://www.splammo.net/bact102/102lumbact.html. Onze vraag is eigenlijk of het een uitvoerbare proef is voor ons en of wij deze proef misschien op de universiteit van delft kunnen doen, omdat wij op school niet alle benodigdheden daarvoor hebben.

  Met vriendelijke groet,

  Annemarijn en Jet


 • PWS TU Delft admin

  @Annemarijn
  Beste Annemarijn en Jet,

  Ja die proef moet uitvoerbaar zijn voor jullie. Ik raad deze eigenlijk altijd aan als scholieren bezig zijn met hun PWS over lichtgevende bacteriën. Hier in Delft kunnen wij jullie niet assisteren met deze proef, maar ik weet dat deze proef door meerdere leerlingen op hun eigen school is uitgevoerd.
  Het handigst is om een lijst van benodigdheden en een plan van aanpak te schrijven. Hiermee kun je naar een biologie docent/assistent gaan en vragen om hulp. Vaak hebben zij wel wat van de benodigdheden en anders zou je deze proef ook thuis kunnen doen. Alle benodigdheden zijn op internet te bestellen.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.