Artificieel hart • Hallo,

  ik doe mijn PWS over waaraan een artificieel hart zou moeten voldoen, om te kunnen werken als een echt hart en hoe deze gemaakt zo moeten worden (bv 3D-printen). Zou het mogelijk zijn een docent klinische technologie te interviewen?

  Groetjes,
  Dejan


 • PWS TU Delft admin

  @Jankovic
  Beste Dejan,

  Ik kan niet zomaar een interview regelen met een docent klinische technologie. Daarnaast weet ik ook niet of er hier een professor is die is gespecialiseerd in een artificieel hart. Ik kan altijd kijken of er iets te regelen valt.
  Zou je eerst wat meer over je PWS kunnen uitleggen. Ik kan misschien eerst even helpen met het opstarten hiervan. Heb je al hoofd- en deelvragen bedacht? Heb je daarnaast ook al nagedacht over wat je de docent zou willen vragen?

  Groetjes,
  Sanne • @Sanne-Nielsen
  Beste Sanne Nielsen,

  Ik weet zelf ook nog niet echt goed welke deelvragen en hoofdvragen ik moet opstellen. Ik heb 2 maanden geleden mijn onderwerp, "de weg naar een artificieel hart", ingeleverd. Mijn bedoeling was om te onderzoeken aan welke natuurkundige verschijnselen, zoals bijvoorbeeld druk en frequentie (en nog meer dingen) een artificeel hart moet voldoen om te kunnen functioneren als een echt hart. Nu moet ik vrijdag een werkplan met hypothese inleveren en vind ik het best moeilijk hypothese met vragen te bedenken. Zou u mij misschien kunnen helpen?

  Met vriendelijke groeten,
  Dejan Jankovic


 • PWS TU Delft admin

  @Jankovic
  Beste Dejan,

  Is het gelukt om iets in te leveren? Heb je nog mijn hulp nodig?

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.