PWS Duurzaamheid en infrastructuur • Hallo,

  Wij hebben duurzaamheid en infrastructuur als onderwerp gekozen voor ons pws, maar we weten niet goed wat/hoe we dit moeten onderzoeken. We dachten om misschien een klein schaalmodel te maken van bijvoorbeeld een duurzame weg of een enquête te houden (dit wordt alleen minder beta). We hadden als mogelijke onderzoeksvraag: Hoe ziet de infrastructuur van de toekomst er uit m.b.t duurzaamheid?


 • PWS TU Delft Team

  Beste Bram,

  Interessant onderwerp hebben jullie uitgekozen! Helaas kan ik pas vrijdag een uitgebreid antwoord geven i.v.m. tentamens.

  Groetjes,
  Stijn


 • PWS TU Delft Team

  Beste Bram,

  Wat willen jullie precies bereiken met het bouwen van een duurzame weg op schaal of het houden van een enquête? Als je verdere sturing nodig hebt voor de opbouw van je profielwerkstuk kun je terecht op onze website: http://pwstudelft.nl/stappenplan.
  De hoofdvraag is prima. Vergeet niet dat er ook deelvragen nodig zijn om een goed profielwerkstuk te maken! Je kan deze deelvragen richten op verschillende aspecten binnen de infrastructuur, zoals: gebouwen, waterbouw, wegen, (toekomstige) manieren van transport etc.
  Hiermee kun je niet alleen met het bouwen van een schaalmodel, maar juist door onderzoek in opkomende duurzame technologieën proberen te voorspellen hoe de infrastructuur van de toekomst eruit zal zien.
  Ik hoop je hiermee geholpen te hebben!

  Groetjes,
  Stijn


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.